Torsdag A - Karamelliserad kyckling, grönsaker, ingefära och chili B - Friterad fiskfilé, serveras med Kimchimajonnäs C - Anka i röd curry (stark) D - Wokade grönsaker med Tofu, ingefära i sojasås
Fredag A - Wokad kyckling, grönsaker, mango i söt chilisås B - Wokad biff, grönsaker i Koreansk chilisås (lite stark) C - Grillad anka med grönsaker i vitlök-koriandersås D - Wokade grönsaker med Tofu, ingefära i sojasås
AFFÄRSLUNCH Friterade Vietnamesiska vårrullar fyllda med räkfärs, serveras med en Vietnamesisk sås
Grillad oxfilé smaksatt med koriander och vitlök, serveras på en bädd av grönsallad
Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår Personuppgiftspolicy och Cookiespolicy. Acceptera.