Torsdag A - Wokad kyckling, grönsaker, svarta bönor och chili B - Wokadbiff med lök och svartpeppar C - Anka i röd curry (stark) D - Wokade grönsaker med Tofu, ingefära i sojasås
Fredag A - Wokad kyckling med grönsaker, ingefära och citrongräs B - Wokad biff med grönsaker i Koreansk sås (lite stark) C - Grillad anka, grönsaker i vitlök-koriandersås D - Wokade grönsaker med Tofu, ingefära i sojasås
AFFÄRSLUNCH Friterade Vietnamesiska vårrullar fyllda med räkfärs, serveras med en Vietnamesisk sås
Grillad oxfilé smaksatt med koriander och vitlök, serveras på en bädd av grönsallad
Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår Personuppgiftspolicy och Cookiespolicy. Acceptera.