Torsdag (Lunchstängt 29 maj) A - Wokad kyckling, grönsaker, shitakisvamp, ingefära B - Wokat friterat fläsk, grönsaker i sötsur sås C - Anka i röd curry (stark) D - Wokade grönsaker med Tofu, ingefära i sojasås
Fredag (Lunchstängt 6 juni) A - Wokad kyckling, grönsaker i yakitorisås B - Wokad biff, grönsaker, svarta bönor och chili (stark) C - Grillad anka med grönsaker i vitlök-koriandersås D - Wokade grönsaker med Tofu, ingefära i sojasås
AFFÄRSLUNCH Friterade Vietnamesiska vårrullar fyllda med räkfärs, serveras med en Vietnamesisk sås
Grillad oxfilé smaksatt med koriander och vitlök, serveras på en bädd av grönsallad
Den här webbplatsen använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår hemsida. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår Personuppgiftspolicy och Cookiespolicy. Acceptera.